Hirdess velünk!

Hirdetői profil létrehozása

A kedvezményeid meghirdetéséhez szükséged lesz egy hirdetői profilra. Regisztrálj, és add fel első hirdetésedet.

#netkupon hirdetés feladása

Ha már rendelkezel hirdetői profillal, hirdetésedet online is feladhatod űrlapunkon keresztül.

#kuponfüzet hirdetés feladása

Válaszd #kuponfüzet csomagunkat, és jelentesd meg kedvezményedet nyomtatásban is.

Van egy jó kedvezményed?
Mi közzétesszük!

A kuponium egy rendhagyó hirdetési szolgáltatás; nálunk a kedvezményed a reklámod. Tegyél egy visszautasíthatatlan ajánlatot, mi pedig eljuttatjuk azt leendő vásárlóidhoz. Célunk, hogy mostantól minden Szolnokon és környékén élő ember értesüljön az általad biztosított akciókról.

Ismerd meg szolgáltatásainkat, és csatlakozz hirdető partnereink egyre bővülő csapatához.

Velünk könnyű dolgod lesz

Hirdetési rendszerünk úgy lett kifejlesztve, hogy mentesülhess minden kreatív feladat alól: nem kell órákat agyalnod egy figyelemfelkeltő szöveg megírásán, és grafikusra sem lesz szükséged, ha nálunk teszed közzé akcióidat. Nincs más dolgod, mint kitölteni a választott hirdetési csomaghoz tartozó űrlapot, és mellékelni néhány jó fotót kedvezményes termékedről vagy szolgáltatásodról.

Te választasz csatornát

A kuponium igazi ereje abban rejlik, hogy hirdetésedet több csatornán juttatjuk el leendő vásárlóidhoz: hagyományos papír formátumban (kuponfüzetként kinyomtatva, postaládás terjesztéssel), és/vagy online felületeinken (honlapunkon, közösségi oldalainkon és hírlevélben kiküldve). Akár #kuponfüzet, akár #netkupon csomagunkat választod, kedvezményed meg fogja találni célközönségedet.

Gyakori kérdések

Hirdetői profilod regisztrációját weboldalunkon keresztül is elvégezheted, de e-mailben az ad@kuponium.hu címen, vagy telefonon a +36 50 1055 732-es számon is jelezheted nekünk szándékodat, és felvesszük veled a kapcsolatot.

Az alapvető céginformációk mellett szükségünk lesz egy kapcsolattartóra és annak elérhetőségeire. Ezen felül kérünk tőled egy rövid, szöveges bemutatását a vállalkozásodnak, és néhány információt, amely segít megtalálni téged leendő vásárlóidnak.

Miután megkaptuk a kitöltött regisztrációs űrlapodat, a kapcsolattartásra megadott elérhetőséged valamelyikén felvesszük veled (vagy a megbízott személlyel) a kapcsolatot további egyeztetés céljából. Regisztrációd véglegesítéséről egy jóváhagyó e-mailt fogunk küldeni, amely tartalmazza az ügyfélkódodat, és azokat az adatokat, amelyekkel a profilod elkészült. Ezt követően már fel is adhatod első hirdetésedet.

Minden hirdetői profilhoz tartozik egy 16 számjegyből álló azonosító, amelynek segítségével tudod hirdetéseidet megerősíteni, illetve igazolni, hogy valóban te vagy a profilod tulajdonosa.

Az ügyfélkódodat kezeld bizalmasan.

Igen, kizárólag a kapcsolattartásra megadott elérhetőségeid valamelyikéről beérkező kérést tekintjük hivatalos megkeresésnek.

Amennyiben #netkupon hirdetési csomagunk valamelyikét választottad, hirdetésed a honlapunkon felül közzétesszük facebook és instagram oldalunkon, valamint hírlevélben kiküldjük a feliratkozóinknak is. Ha kedvezményedet #kuponfüzet csomagunkkal kívánod népszerűsíteni, az előbb felsorolt online felületeink mellett hirdetésedet beleszerkesztjük kuponfüzetünkbe, és 10.000 példány kinyomtatása után, postaládás terjesztéssel juttatjuk el Szolnok lakosaihoz.

Igen. A kuponium küldetése, hogy eljuttassa a Szolnokon elérhető ajánlatokat a városban és környékén élő emberekhez. Meggyőződésünk, hogy egy jó kedvezmény az egyik leghatékonyabb reklám, ami segít felkelteni és fenntartani a vásárlók érdeklődését.

A kedvezményre vonatkozó időszakot Te határozod meg, viszont a megadott időintervallumnak egybefüggőnek kell lennie (például: szeptember 10-től szeptember 20-ig), valamint a hónap első és utolsó napja közé kell esnie. Hirdetésed szólhat egy adott napra, de akár egész hónapra is.

A kedvezmények minden hónap első napjával újraindulnak, ezért nincs lehetőség olyan hirdetést feladni, amely több hónapot ölel át, vagy átnyúlik a következő hónapra.

Minden hirdetéshez készítünk egy letölthető kupont, amit vásárlóid fizetéskor bemutathatnak, így érvényesítve a kedvezményt. A kupon minden lényeges információt tartalmaz az ajánlatodról, és szerepelnek rajta elérhetőségeid is. Ez megkönnyíti a vásárlók dolgát is, és számodra is nyomon követhető lesz hirdetésed hatékonysága.

A csomag megváltásának hónapjában, vagy az azt követő hónap utolsó napjáig tudod felhasználni hirdetési keretedet. A csomagban rendelkezésedre álló összes hirdetést azon a hónapon belül kell felhasználnod, amelyikben a legelső hirdetésedet megjelentettük.