Hirdess velünk!

Hirdetői profil létrehozása

A kedvezményeid meghirdetéséhez szükséged lesz egy hirdetői profilra. Regisztrálj, és add fel első hirdetésedet.

#netkupon csomagok

Hirdess velünk online, egyszerűen és hatékonyan. Ismerd meg #netkupon csomagjainkat, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet.

#kuponfüzet csomag

Válaszd #kuponfüzet csomagunkat, ha ötvözni szeretnéd a klasszikus, nyomtatott hirdetést és az online jelenlétet, így nem kell választanod a kettő közül.

Nálunk a kedvezményed a reklámod

A kuponium egy kedvezmény-gyűjtő oldal, ami kifejezetten Szolnokra, a helyi cégek ajánlataira koncentrál. Meggyőződésünk, hogy egy jó kedvezmény az egyik leghatékonyabb reklám, ami segít felkelteni és fenntartani a vásárlók érdeklődését.

Célunk, hogy mostantól minden Szolnokon és környékén élő ember értesüljön az általad biztosított akciókról.

Hirdess egyszerűen, de mégis hatékonyan

A kuponium igazi ereje abban rejlik, hogy hirdetésedet több csatornán juttatjuk el leendő vásárlóidhoz: hagyományos papír formátumban (kuponfüzetként kinyomtatva, postaládás terjesztéssel), és/vagy online felületeinken (honlapunkon, közösségi oldalainkon és hírlevélben kiküldve).

Ha nálunk teszed közzé akcióidat, nem kell órákat agyalnod egy figyelemfelkeltő szöveg megírásán, és grafikusra sem lesz szükséged.

Akár #kuponfüzet, akár #netkupon csomagjaink valamelyikét választod, kedvezményed meg fogja találni célközönségedet.

Most ingyen visszük híredet (és a vásárlókat is)

Nekünk is van számodra egy jó ajánlatunk: csatlakozz most hirdetői közösségünkhöz, és 2021. október 30-ig minden hónapban az első 10 online hirdetésedet mi álljuk.

Hogyan hirdethetsz velünk?

Hozd létre hirdetői profilodat honlapunkon.

Találj ki egy kedvezményt, ami leendő vásárlóid figyelmét felkelti.

Válassz #netkupon vagy #kuponfüzet csomagot.

Töltsd ki honlapunkon a hirdetési csomaghoz tartozó űrlapot.

Ismerd meg #netkupon és #kuponfüzet csomagjainkat

#netkupon csomagok

A #netkupon csomagok megalkotásakor a célunk az volt, hogy a legnépszerűbb online csatornákon juttassuk el kedvezményeidet a vásárlók felé. Tedd, amihez igazán értesz: intézd vállalkozásod mindennapos dolgait, 
mi pedig eközben hírét visszük ajánlataidnak felületeinken.

#kuponfüzet csomag

Hiszünk a kézzel fogható kuponfüzet varázsában és hatékonyságában, ezért lehetőséged van ezt a hagyományos, de mégis különleges hirdetési formát is választani. Hónapról hónapra összegyűjtjük a legjobb helyi akciókat, amelyeket kinyomtatunk és 10.000 példányban, postaládás terjesztéssel juttatunk el Szolnok lakosaihoz.

Lépj velünk kapcsolatba

Ha szeretnél csatlakozni hirdetői közösségünkhöz, vagy részletesebb tájékoztatásra van szükséged, keress minket elérhetőségeinken:

+36 50 1055 762
+36 50 1055 763
ad@kuponium.hu

vagy töltsd ki űrlapunkat, mi pedig felkeresünk téged.

(Az itt megadott adatokat kizárólag kapcsolatfelvétel céljából, megkeresésedig tároljuk. Ezt követően törlésre kerül adatbázisunkból.)

Gyakori kérdések

Hirdetői profilod regisztrációját weboldalunkon keresztül is elvégezheted, de e-mailben az ad@kuponium.hu címen, vagy telefonon a +36 50 1055 762-es és a +36 50 1055 763-as számon jelezheted nekünk szándékodat.

Az alapvető céginformációk mellett szükségünk lesz egy kapcsolattartóra és annak elérhetőségeire. Ezen felül kérünk tőled egy rövid, szöveges bemutatását a vállalkozásodnak, és néhány információt, amely segít megtalálni téged leendő vásárlóidnak.

Miután megkaptuk a kitöltött regisztrációs űrlapodat, a kapcsolattartásra megadott elérhetőséged valamelyikén felvesszük veled (vagy a megbízott személlyel) a kapcsolatot további egyeztetés céljából. Regisztrációd véglegesítéséről egy jóváhagyó e-mailt fogunk küldeni, amely tartalmazza az ügyfélkódodat, és azokat az adatokat, amelyekkel a profilod elkészült. Ezt követően már fel is adhatod első hirdetésedet.

Minden hirdetői profilhoz tartozik egy 12 számjegyből álló azonosító, amelynek segítségével tudod hirdetéseidet megerősíteni, illetve igazolni, hogy valóban te vagy a profilod tulajdonosa.

Az ügyfélkódodat kezeld bizalmasan.

Igen, kizárólag a kapcsolattartásra megadott elérhetőségeid valamelyikéről beérkező kérést tekintjük hivatalos megkeresésnek.

Amennyiben #netkupon hirdetési csomagunk valamelyikét választottad, hirdetésed a honlapunkon felül közzétesszük facebook és instagram oldalunkon, valamint hírlevélben kiküldjük a feliratkozóinknak is. Ha kedvezményedet #kuponfüzet csomagunkkal kívánod népszerűsíteni, az előbb felsorolt online felületeink mellett hirdetésedet beleszerkesztjük kuponfüzetünkbe, és 10.000 példány kinyomtatása után, postaládás terjesztéssel juttatjuk el Szolnok lakosaihoz.

Igen. A kuponium küldetése, hogy eljuttassa a Szolnokon elérhető ajánlatokat a városban és környékén élő emberekhez. Meggyőződésünk, hogy egy jó kedvezmény az egyik leghatékonyabb reklám, ami segít felkelteni és fenntartani a vásárlók érdeklődését.

A kedvezményre vonatkozó időszakot Te határozod meg, viszont a megadott időintervallumnak egybefüggőnek kell lennie (például: szeptember 10-től szeptember 20-ig), valamint a hónap első és utolsó napja közé kell esnie. Hirdetésed szólhat egy adott napra, de akár egész hónapra is.

A kedvezmények minden hónap első napjával újraindulnak, ezért nincs lehetőség olyan hirdetést feladni, amely több hónapot ölel át, vagy átnyúlik a következő hónapra.

Minden hirdetéshez készítünk egy letölthető kupont, amit vásárlóid fizetéskor bemutathatnak, így érvényesítve a kedvezményt. A kupon minden lényeges információt tartalmaz az ajánlatodról, és szerepelnek rajta elérhetőségeid is. Ez megkönnyíti a vásárlók dolgát is, és számodra is nyomon követhető lesz hirdetésed hatékonysága.

A csomag megváltásának hónapjában, vagy az azt követő hónap utolsó napjáig tudod felhasználni hirdetési keretedet. A csomagban rendelkezésedre álló összes hirdetést azon a hónapon belül kell felhasználnod, amelyikben a legelső hirdetésedet megjelentettük.